SANA zoekt onderwijskundig beoordelaar

Wegens het vertrek van één van de leden, is SANA op korte termijn op zoek naar een lid van de beoordelingscommissie met onderwijskundige ervaring.

De SANA beoordelingscommissie is een onafhankelijke commissie van deskundigen die de kwaliteit van nascholing toetst aan de SANA Keurmerkregeling. Wegens het vertrek van één van de leden, is SANA op korte termijn op zoek naar een nieuw lid (M/V).

Lid van de Beoordelingscommissie (M/V)

We zoeken een onderwijskundige die ervaring heeft met competentiegericht opleiden/nascholen en die bij voorkeur bekend is met de apotheekbranche.
U hebt een ruime werkervaring en uiteraard een grote affiniteit met nascholingsontwikkeling en kwaliteitsbeoordeling van (online) cursussen.
U hebt geen structurele relatie met cursusaanbieders in de sector openbare apotheken.

De commissie vergadert online in de avonden, één tot twee keer per maand. U wordt afwisselend met de andere onderwijskundige ingedeeld. De cursussen worden vooraf thuis beoordeeld. Tweemaal per jaar is er afstemming met de gehele commissie in een bijeenkomst in Nieuwegein. Zowel de voorbereiding, de vergadering en de reiskosten worden vergoed volgens de SANA vergoedingsregeling.

Meer informatie over SANA vindt u op www.sanaweb.nl. Voor nadere informatie over de inhoud van deze functie belt u met Marjolein Veldhuizen, algemeen manager SANA 030 605 48 13.

Uw motivatie en CV kunt u uiterlijk 9 mei 2021 mailen naar m.veldhuizen@sanaweb.nl.