Nascholingsaanbod met SANA keurmerk

Elke maand komt er van diverse aanbieders nieuwe nascholing met SANA keurmerk beschikbaar. De brochure is goed voor oriëntatie en overzicht. Het online overzicht is altijd actueel en biedt de meeste informatie over de cursussen.

SANA presenteert het aanbod op drie manieren:

  1. Brochure
  2. Nieuwste titels (lijst aanvullend op brochure)
  3. Opleidingenoverzicht in PE-online

Brochure

De brochure met keurmerken afgegeven tot eind september 2022 is in te zien door op de afbeelding te klikken (PDF). Wil je een exemplaar van de brochure ontvangen, stuur dan je adresgegevens naar info@sanaweb.nl en wij sturen je hem kosteloos toe.

Nieuwste titels (lijst)

Nascholing die sinds het verschijnen van de brochure geaccrediteerd is, is te zien in de lijst nieuwste keurmerken (XLSX).

Opleidingenoverzicht in PE-online

Meer informatie over de titels uit de brochure is te vinden in het online opleidingen overzicht in PE-online. Van alle cursussen is er een korte omschrijving en wordt het aantal scholingspunten vermeld. In het opleidingen overzicht kun je behalve de geaccrediteerde e-learningtitels, ook alle nascholing met bijeenkomst(en) vinden. Cursusaanbieders zetten deze data zelf in het systeem. Er zijn veel zoekmogelijkheden: behalve gepland aanbod kun je ook zoeken naar cursussen die al geweest zijn en zoeken op trefwoord. 
Klik hier om naar het opleidingen overzicht in PE-online te gaan.

Voor informatie over data, prijs en inschrijven, kan je bij de betreffende aanbieder terecht.